Goblen unicat – For love (216 culori)

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi iubitori de goblen, avem deosebita plăcere de a vă prezenta un nou goblen finalizat care a fost realizat folosind un kit marca Set Goblen Românianumele acestuia fiind For Love. 

 

 

 

completed-cross-stitch-for-love-one-of-a-kind (5)

 

Datorită dimensiunilor și numărului mare de culori, For Love este un goblen unicat.

Numărul de culori folosite la realizarea goblenului este 216, acest număr ridicat de culori transformând goblenul într-o adevărată pictură, nivelul de detaliu fiind uluitor.

De asemenea, dimensiunea goblenului este deosebită, acesta având 60 centimetri lățime și 84,2 centimetri înălțime, goblenul fiind format din 505200 puncte. 

Când vine vorba despre acest goblen, totul este la superlativ: de la numărul de culori și dimensiuni, până la execuția impecabilă a acestuia și rama aleasă pentru înrămare.

Acest minunat goblen face parte dintr-o colecție particulară de super-goblenuri cu număr de culori și dimensiuni deosebite.

completed-cross-stitch-for-love-one-of-a-kind (1) completed-cross-stitch-for-love-one-of-a-kind (2) completed-cross-stitch-for-love-one-of-a-kind (3) completed-cross-stitch-for-love-one-of-a-kind (4) completed-cross-stitch-for-love-one-of-a-kind

Videoclipuri goblen unicat For Love: 

 

 

Pentru realizarea unui kit goblen unicat vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau apelând numere de telefon afișate pe Set Goblen România

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 5 =