Set goblen – The Fern Gatherer

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Stimați vizitatori ai blogului nostru, în acest articol vom prezenta un nou kit goblen ce face parte din catalogul Set Goblen România, numele acestuia este The Fern Gatherer și este creat după o pictură realizată de Charles Sillem Didderdale, pictor englez de origine rusă ce a trăit în secolul al XIX-lea între 1830 și 1895.

 

 

the-fern-gatherer-de-charles-sillem-didderdale

 

Subiectul acestui goblen este o tânără țărăncuță care se întoarce de la muncile câmpului, aceasta cărând în spate un coș cu ferigi și ținând în mâna stângă o plăntuță cu tot cu rădăcină. Putem spune despre Didderdale că este un pionier al ecologismului modern, prin acest tablou acesta reușește să exprime locul și rolul omului în natură. Ferigile din spatele țărăncuței sunt folosite pentru hrana omului și animalelor, astfel omul profită în prezent de pe urma naturii, în timp ce plăntuța din mâna țărăncuței reprezintă viitorul și este responsabilitatea omului să cultive și să ocrotească factorii naturali pentru ca el și generațiile viitoare să poată profita de pe urma darurilor naturii.

Citeste si:
------------

Numărul mare de culori, 70 la număr, fac din acest goblen o adevărată pictură cu aculapropriindu-se de pictura originală. Dimensiunea goblenului este 30 x 39 centimetri și la realizarea acestuia se folosesc diagrame în format A4.

Codul goblenului este 627 și poate fi găsit pe website-ul nostru în categoria de Portrete sau accesând următoarea legătură: The Fern Gatherer de Charles Sillem Didderdale

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați pe adresa de email sau la numerele de telefon afișate pe Set Goblen România

 

Citește și:
------------

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 6