Oferte speciale

Momentan nu există oferte speciale.
Coş 0 Produs Produse (gol)    

Nici un produs

To be determined Livrare
0 lei Total

Plăteşte

Product successfully added to your shopping cart

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. There is 1 item in your cart.

Total produse:
Total livrare  To be determined
Total
Continuaţi cumpărăturie Finalizați comanda

Contactaţi-ne

Suportul nostru este disponibil 24/7.

Telefon:0760175663

Contactați echipa noastră!
Blog Set Goblen Romania

Informații

Termeni si conditii achizitie kituri goblen:

  • Seturile goblen vor fi livrate prin intermediul Postei Romane cu plata ramburs,

daca doriti alta modalitate de plata va rugam sa ne contactati telefonic pentru stabili detaliile. 

  • Pentru goblenurile livrate in afara Romaniei este necesara plata in avans prin intermediul PayPal sau transfer bancar.
 
  • Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau clientilor neseriosi.
 
  • Pentru comenzi mai mari de 1500 RON sau pentru goblenuri personalizate  se poate solicita un avans de  30% din valoarea comenzii.

Kiturile goblen  comercializate de www.setgoblen.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului.

  • Ne rezervam dreptul de a aduce modificari modelelor noastre pentru imbunatatirea si usurarea modului de lucru al goblenurilor. (Exemplu: Rearanjarea simbolurilor in diagrama)
  • Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. 
 
  •  Informatiile prezentate pe site-ul nostru, au caracter informativ si pot fi modificate de catre noi, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete desi facem eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
 
  • RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI: 

Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului." Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email setgoblen@gmail.com. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul, accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii). 

Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie. In cazul in care produsul se returneaza printr-un serviciu de curierat acesta va fi trimis cu optiunea de verificare la primire si plata ramburs. Taxele de curierat vor fi suportate de catre cel care returneaza produsul.