Set Goblen – Suspense

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001În acest articol vă prezentăm un nou kit goblen realizat de Set Goblen Românianumele acestuia este Suspense și este creat după pictura cu același nume realizată de Charles Burton Barberpictor englez ca a avut un succes imens în perioada sa.

Acesta s-a născut în 1845 în Norfolk și a studiat pictura la Academia Regală din Londra. Dea lungul vieții Barber a realizat picturi pentru familia regală, inclusiv pentru Regina Victoria, aceasta dorind ca Barber să o picteze împreună cu strănepoții și câinii lor. De asemenea Edward al VII-lea, prințul Țării Galilor, a fost pictat de Charles Burton Barber.

 

suspense-de-charles-burton-barber

 

Datorită acestor legături cu familia regală britanică, o mare parte a portretelor realizate de Barber se află în acest moment în Colecția Regală

În acest goblen Barber ne prezintă o fetiță aristocrată ce își spune rugăciunea înaintea mesei, fiind acompaniată de cei mai buni prieteni, un cățel și o pisică, ce își așteaptă rândul la masă. 

În momentul în care va fi finalizat, goblenul Suspense va avea 38 centimetri lățime și 27,5 centimetri înălțime, iar la realizarea acestuia se folosesc 68 de nuanțe din paleta de culori Coats-Puppets. Numărul mai mare de culori va face ca, odată finalizat, goblenul să reproducă foarte bine pictura originală.

Puteți găsi acest kit căutând codul 638 pe website-ul nostru sau accesând următoarea legătură: Set Goblen – Suspense de Charles Burton Barber.

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare în legătură cu seturile realizate de noi, vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau apelând numerele de telefon afișate pe Set Goblen România

2 Responses to “Set Goblen – Suspense

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 3