Set Goblen – Ghiocei

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi iubitori de goblen, în acest articol vom prezenta un nou kit goblen marca Set Goblen România, numele acestuia este Ghiocei și poate fi găsit în categoria Flori a website-ului nostru.

Subiectul acestui goblen este reprezentat de un coșuleț plin cu ghiocei, iar culorile care predomină în acest goblen sunt nuanțe de verde și alb. Ghiocelul este prima floare a primăverii, el fiind numit și ”frumoasa fată a lunii februarie” sau ”emblema primăverii timpurii”.

 

ghiocei

 

Legenda spune că odată ajunsă pe pământ, Eva era întristată de amintirea Raiului, ea de când fusese alungată din Rai, împreună cu Adam, nu văzuse nici o floare, iar pământul era acoperit de zăpadă. Un înger trimis de Dumnezeu să o consoleze pe Eva, a prins un fulg de nea în mână, a suflat asupra lui, iar când fulgul a căzut pe pământ acesta s-a transformat în cel dintâi ghiocel. Această primă floare retrezind speranța muritorilor.

 

Citeste si:
------------

 

Pe de altă parte cei care interpretează visele spun că a vedea un ghiocel în vis semnifică puritate, renașterea și ivirea unor noi oportunități după perioade mai grele, o ieșire din întuneric.

Kitul goblen Ghiocei prezintă 35 de nuanțe din paleta de culori Coats-Puppets, dimensiunea acestuia este 30 x 22,5 cm, iar la realizarea acestuia se folosesc diagrame format A4, cu simboluri de culoare neagră.

Puteți găsi acest set căutând pe website-ul nostru după codul 724 sau accesând următoarea legătură: Set Goblen – Ghiocei

Pentru detalii suplimentare sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email și numerele de telefon afișate pe Set Goblen România

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = cincizeci patru