Set goblen – Iarna la câmpie

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi iubitori de goblen, astăzi vom prezenta kitul goblen Iarna la câmpieacesta este prezent pe website-ul nostru începând cu anul 2015 și este creat după o pictură realizată de William Mason Brown, pictor american ce a trait în secolul al XIX-lea, între 1828 și 1898.

Brown este unul dintre cei mai importanți pictori americani ai secolului XIX, acesta fiind recunoscut pentru meticulozitatea cu care își realiza picturile, conturând foarte bine detaliile.

 

iarna-la-campie-de-william-mason-brown

 

Subiectul acestui goblen este reprezentat de anotimpul rece, și felul în care iarna este iubită de cei mici. Pe o câmpie acoperită cu zăpadă, cei doi exploratori însoțiți de prietenul lor necuvântător au pornit într-o mică expediție a copilăriei, îndepărtându-se de casa ce abia se vede în depărtare.

 

Citeste si:
------------

 

Pictorul transpune pe pânză o iarnă frumoasă și blândă, deși zăpadă este abundentă, faptul că râulețul este dezghețat sugerează o temperatură pozitivă, iar norii cenușii sunt înlocuiți într-un mod progresiv de albastrul senin al cerului.

În momentul în care este finalizat, goblenul Iarna la câmpie va avea 35 centimetri lățime și 23,3 centimetri înălțime, numărul de culori este 45, iar diagramele folosite sunt în format A4 cu simboluri ușori lizibile.

 

Citeste si:
------------

 

Acesta poate fi găsit pe website-ul nostru în categoria de Peisaje, căutând după codul 946 sau accesând următoarea legătură: Set Goblen – Iarna la câmpie de William Mason Brown.

Pentru orice nelămurire sau detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail sau la numerele de telefon afișate pe Set Goblen România

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − = 1