Termeni si conditii achizitie kituri goblen:

 • Seturile goblen vor fi livrate prin intermediul Postei Romane cu plata ramburs,

daca doriti alta modalitate de plata va rugam sa ne contactati telefonic pentru stabili detaliile. 

 • Pentru goblenurile livrate in afara Romaniei este necesara plata in avans prin intermediul PayPal sau transfer bancar.
 
 • Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau clientilor neseriosi.
 
 • Pentru comenzi mai mari de 1500 RON sau pentru goblenuri personalizate  se poate solicita un avans de  30% din valoarea comenzii.

Kiturile goblen  comercializate de www.setgoblen.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului.

 • Ne rezervam dreptul de a aduce modificari modelelor noastre pentru imbunatatirea si usurarea modului de lucru al goblenurilor. (Exemplu: Rearanjarea simbolurilor in diagrama)
 • Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. 
 
 •  Informatiile prezentate pe site-ul nostru, au caracter informativ si pot fi modificate de catre noi, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete desi facem eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
 
 • RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI: 

Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului." Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email setgoblen@gmail.com. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul, accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii). 

Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie. 

Restituirea contravalorii kitului goblen achizitionat se face  in contul IBAN furnizat de client. 

Seturile goblen personalizate nu pot fi returnate. 

Conform dispozitiilor UG nr. 34/2014, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

 1. contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;
 2. contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
 3. contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
 4. contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul în care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;
 5. contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
 6. contracte de servicii de pariuri sau loterii;

Adresa de retur este: Str. Luceafarului, nr. 11, bl. F2, Sc. C, ap. 7. Calarasi, Jud Calarasi 

Contul IBAN pt restituire va fi furnizat de client in scris impreuna cu produsul returnat.