Goblen – Casă țărănească

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi prieteni, astăzi vă prezentăm un set goblen ce face parte din catalogul nostru, începând cu anul 2015.
  Acest kit goblen se numește Casă țărănească și este disponibil în două versiuni de dimensiuni și număr culori.
Prima versiune are dimensiunea 25 x 19,5 cm si 43 de culori, această versiune fiind mai simplu de executat și totodată mai puțin costisitoare.
casa-taraneasca-i

 

În timp ce a doua versiune prezintă un număr mai mare de culori, 52 la număr, și o dimensiune mai mare, 40 x 31,2 cm. Evident nivelul detaliilor este mai ridicat în cea de-a doua versiune.
casa-taraneasca-ii
  Goblenul Casă țărănească este realizat după o pictură de-a lui Alexander Popov, pictor rus ce a trăit în secolul XVIII-lea în Moscova. Deși anul nașterii lui este cunoscut ca fiind 1835, anul trecerii în neființă este mai puțin cunoscut, tot ce se știe referitor la acest aspect este faptul că ultima sa pictură este datată în anul 1888.
  Pictura după care a fost prelucrat goblenul de față datează din anul 1861 și reprezintă o imagine rurală, mai exact o gospodărie țărănească din acea perioadă, surprinsă într-o zi de toamnă.
  Din punct de vedere cromatic, mai ales cele 52 de nuanțe prezente în cea de-a doua versiune a kitului goblen, definesc foarte bine pictura originală.
Puteți găsi prima variantă a setului goblen la următorul link: Set Goblen – Casă țărănească I iar a doua variantă poate fi găsită aici: Set Goblen – Casă țărănească II

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× opt = 8