Kit Goblen – A meeting by a River

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Astăzi vă prezentăm un nou kit goblen, numele acestuia este A meeting by a River și face parte din oferta noastră începând cu anul 2015. Acest kit goblen a fost creat după o pictură realizată de Alvan Fisher, pictor american ce a trăit între 1792 și 1863, și este recunoscut ca fiind unul din pionierii picturii de peisaje în Statele Unite ale Americii.

 

 

a-meeting-by-a-river

 

În aprilie, 1825 Fisher a făcut un tur al celor mai mari centre culturale europene, el fiind primul pictor peisagistic american care a făcut un astfel de tur. Acesta a vizitat Anglia, Franța, Italia și Elveția, țări care la momentul respectiv reprezentau cele mai importante centre artistice din lume, iar în Paris a studiat desenul și a reprodus opere clasice expuse la Louvre.

Poate cea mai mare recunoaștere a valorii sale a venit la o sută de ani după moartea sa, atunci când prima doamnă a Statelor Unite, Jacqueline Kennedy a ales să expună una din picturile sale în Camera Verde a Casei Albe, reședința tuturor președinților americani.

 

Citeste si:
------------

 

Odată finalizat goblenul A meeting by a River va avea 38 centimetri lățime și 26 centimetri înălțime. Au fost folosite la realizarea acestuia 43 de nuanțe din paleta Coats-Puppets, iar diagramele după care se realizează acest goblen sunt în format A4, cu simboluri ușor lizibile de culoare alb-negru.

Codul kitul este 946 și îl găsiți pe website-ul nostru în categoria de Peisaje. De asemenea, pentru o accesare mai ușoară, puteți da click pe următoarea legătură: Kit Goblen – A meeting by a River de Alvan Fisher

Pentru orice nelămurire sau pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de email sau la numerele de telefon afișate pe website.

 

Citește și:
------------

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + sapte =