Kit goblen – Căruțașul

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001În următorul articol vom prezenta un nou kit goblen realizat de Set Goblen România. Numele acestuia este Căruțașulși face parte din catalogul nostru începând cu anul 2015.

 

 

carutasul-johan-laurentz-jensen

 

Kitul goblen Căruțașul a fost creat după o pictură realizată de Alfred Kowalski, pictor polonez ce a trăit între 1849 și 1915. Kowalski a studiat pictura la Școala din Munich, oraș în care s-a și stabilit. Picturile sale au primit nenumărate medalii la expoziții atât în Statele Unite cât mai ales în Germania. Deși există picturi de ale sale în muzeele poloneze, majoritatea lucrărilor lui Kowalski se află în colecții private germane.

Goblenul surprinde o scenă în mișcare, un căruțaș ce își mână caii spre treburile câmpului. În fundal observăm o casă țărănească așezată pe un deal, iar terenul moale și cerul înnorat ne indică faptul că totul se petrece toamna.

 

Citeste si:
------------

 

Prin această imagine Kowalski reușește să surprindă viața grea a țăranilor de la sfârșitul secolului al XIX-lea, perioadă în care acesta a trăit.

Codul acestui kit goblen este 969 și poate fi găsit în secțiunea de Peisaje a website-ului nostru sau accesând următoarea legătură: Kit Goblen – Căruțașul.

Odată finalizat, acest goblen va avea 30 centimetri lățime și 20 centimetri înălțime. Kitul conține 38 de nuanțe din paleta Coats-Puppet, iar la realizarea acestuia se folosesc diagrame cu simboluri alb-negru, simboluri atent selectate pentru a ușura munca celui care lucrează acest goblen.

Pentru orice nelămurire sau pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați pe email sau la numerele de telefon afișate pe website-ul nostru.

 

Citește și:
------------

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 1 =