Set Goblen – Coș cu Trandafiri

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001
Kitul goblen ”Coș cu trandafiri de Johan Laurentz Jensen” face parte din catalogul Set Goblen România din vara anului 2015. Acesta poate fi găsit în categoria de flori și momentan se află și în categoria Noutăți.

 

Set Goblen - Cos cu trandafiri

 

Johan Laurentz Jensen este cel care a realizat pictura după care a fost prelucrat kitul goblen. Acesta este un pictor de origine daneză, ce a trăit în secolul al XIX-lea între 1800 și 1856, și este recunoscut în special pentru picturile sale cu motive florale.

Imaginea goblenului ne prezintă un coșuleț cu trandafiri roz, fundalul este unul neutru (comun pentru majoritatea operelor lui Jensen), iar culorile trandafirilor sunt vii, emanând prospețime și vivacitate.

Citeste si:

------------

Elementul principal al goblenului este trandafirul roz, acesta simbolizează aprecierea și admirația celui care îl dăruiește pentru grația și eleganța celei care îl primește, iar multitudinea de trandafiri prezenți în goblen, nu fac decât să sporească și să înmulțească aceste sentimente.

Goblenul are lungimea de 29,5 cm și înălțimea de 23 cm, fiind astfel un goblen de dimensiuni medii. Numărul de culori este 40, culori care fac parte din paleta Coats-Puppets, astfel numărul relativ scăzut de culori împreună cu așezarea strategică a simbolurilor pe diagramele goblenului, fac ca nivelul de dificultate la coasere a acestui goblen  să fie unul mediu-scăzut.

Codul setului goblen este 741 și poate fi găsit la următoarea adresă: Coș cu trandafiri de Johan Laurentz Jensen

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 20