Set Goblen – Young Spanish woman

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001  Următorul kit goblen prezentat este reprodus după pictura lui Anton Elbert, pictor născut în Bohemia, Cehia, ce a trăit în secolul al XIX-lea, între 1845 și 1896. Acesta a studiat pictura la Academia din Praga avându-l ca profesor pe Ferdinand Waldmüller.

Anton Elbert este recunoscut după minunatele sale portrete ce înfățișează femei aristocrate și copii de la sfârșitul secolului al XIX-lea. Prin talentul său, acesta a atras atenția Împăratului Franz Joseph I, devenind pictorul de casă al familiei regale. Anton Elbert a decedat în anul 1896 la reședința sa din Viena.

 

Citeste si:
------------

 

Odată cusut, goblenul Young Spanish woman va avea 30 de centimetri lățime și 39,9 centimetri înălțime. Numărul de culori folosite la realizarea goblenului este 43, diagramele sunt format A4 iar ațele folosite sunt de tipul Coats-Puppets.

young-spanish-woman

Goblenul ne prezintă o tânără membră a aristocrației spaniole din secolul al XIX-lea, secol ce este cunoscut în Spania, ca secolul ce a schimbat totul, fiind o perioadă în care idealurile și mișcările liberale s-au confruntat cu dogmele absolutiste. Deși pentru scurt timp, în această perioadă a fost proclamată prima republică spaniolă și a reprezentat fundația mișcărilor liberale ce au avut loc în Spania în secolul XX. Ca și o curiozitate, în 1833 Isabella a fost proclamată regina Spaniei, aceasta având doar 3 ani.

 

Citeste si:
------------

 

Acest kit goblen poate fi găsit pe site-ul nostru în categoria de portrete sau căutând după codul 646.

Pentru detalii sau orice fel de nelămurire vă rugăm să ne contactați. 

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 6