Set Goblen – Trandafiri de Jean Frans van Dael

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Stimați vizitatori ai website-ului și blogului nostru, în acest articol vă prezentăm un nou kit realizat de noi, numele acestuia este Trandafiri și poate fi găsit în secțiunea de Flori a website-ului nostru.

Goblenul Trandafiri a fost creat după o pictura realizată de Jean Frans van Dael, pictor flmand ce a trăit între 1764 și 1840. Acest a fost unul dintre cei mai cunoscuți pictori flamanzi ai vremii, picturile sale fiind comandate de prima Împărăteasă a Franței Josephine Bonaparte, care a deținut cinci dintre picturile lui Dael. De asemeni Marie-Louise Bonaparte, cea de-a doua soție a lui Napoleon și Împărăteasă a Franței, a comandat picturi realizate de Dael.

 

trandafiri-de-jean-frans-van-dael

 

Operele lui Dael prezintă o compoziție sobră și o atenție deosebită la detalii, motivele florale fiind preferatele sale. Între anii 1793 și 1833 picturile sale au fost expuse cu regularitate la Salonul  de la Paris și la saloane din Țările de Jos.

În momentul finalizării, goblenul va avea 31,5 centimetri lățime și 38 centimetri înălțime, iar la realizarea acestuia se folosesc 35 de nuanțe din paleta de culori Coats-Puppets. 

 

Citeste si:
------------

 

Puteți găsi acest set căutând pe website-ul nostru codul 172 sau accesând următoarea legătură: Kit Goblen – Trandafiri de Jean Frans van Dael

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare în privința kiturilor realizate de noi, vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau apelând numerele de telefon afișate pe website-ul nostru.

 

Citește și:
------------

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × = 63