Kit goblen – Peisaj de toamna

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi cititori ai blogului nostru, în acest articol vă prezentăm un nou kit marca Set Goblen Românianumele acestuia este Peisaj de toamnă și poate fi găsit în secțiunea de Peisaje a website-ului nostru.

Goblenul ne prezintă o moară de apă aflată la marginea unui lac înconjurat de o pădure cărămizie. Laitmotivul goblenului este reprezentat de toamnă, anotimpul care pictează cele mai interesante peisaje, creând cel mai interesant mixaj de culori.

 

 

peisaj-de-toamna

 

Toamna simbolizează ajungerea la maturitate. Este sezonul abundenței și recoltelor bogate, tradițional fiind cea mai așteptată perioadă a anului.

Dacă toamna ar fi un cântec atunci aceasta ar fi un andante melancolic și grațios ce pregătește admirabil solemnul adagio al iernii.

 

Citeste si:
------------

 

În momentul în care va fi finalizat, goblenul Peisaj de toamnă va avea 40 centimetri lățime și 28 centimetri înălțime, iar la realizarea lui se folosesc 46 de nuanțe din paleta de culori Coats-Puppets. 

Toate seturile noastre se realizează după diagrame și conțin toate elementele necesare realizării unor goblenuri de calitate.

Kitul poate fi găsit pe website-ul nostru căutând după codul 935 sau accesând următoarea legătură: Kit Goblen – Peisaj de toamnă

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare în privința kiturilor noastre vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau apelând numerele de telefon afișate pe website-ul nostru.

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× trei = 9