Set Goblen – Portrait of a young girl

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi membri a comunității Set Goblen Româniaastăzi vom vorbi despre un nou set goblen creat de noi. Numele acestuia este Portrait of a girl și se găsește pe website-ul nostru în secțiunea de Portrete, având codul 649.

Acest set goblen a fost realizat după pictura cu același nume a lui Konstantin Makovski, pictor rus ce a trăit între 1839 și 1915. Makovski provine dintr-o familie de artiști, mama lui fiind compozitoare, tatăl pictor amator, de asemeni cei doi frații ai săi, Vladimir și Nikolay au împărtășit aceeași pasiune, ambii devenind pictori. Dea lungul vieții Makovsky a primit numeroase distincții pentru operele sale, printre care și Medalia de Aur la Expoziția Universală de la Paris din 1889. Konstantin Makovsky a încetat din viață în anul 1915, atunci când un tramvai a lovit trăsura în care acesta călătorea.

 

portrait-of-a-young-girl

 

Odată finalizat goblenul va avea 30 de centimetri lățime și 39,5 centimetri înălțime, la realizarea acestuia se folosesc 51 de nuanțe din paleta de culori Coats-Puppets iar pânză pe care coase este caroiată 10 x 10, fiind produsă de compania germană Zweigart.

 

Citeste si:
------------

 

Toate seturile goblen realizate de Set Goblen România se cos după diagrame format A4, cu simboluri atent selecționate, ușurând astfel munca celui care lucrează la goblen.

Puteți găsi acest set goblen accesând următoarea legătură: Set Goblen – Portrait of a young girl

Pentru nelămuriri sau detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau numerele de telefon afișate pe website-ul nostru.

 

Citește și:
------------

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sapte = 0