Set goblen – Vaza cu maci

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Stimați vizitatori ai website-ului nostru, în acest articol vă prezentăm un nou kit goblen marca Set Goblen Românianumele acestuia este Vaza cu maci și poate fi găsit în secțiunea de Flori a website-ului nostru.

Laitmotivul acestui goblen este reprezentat de maci, floare asociată de grecii antici cu Morfeu, zeul viselor. Iar pentru a comunica cu Morfeu, muritorii de rând trebuiau să bea mai multe căni cu ceai de maci.

 

vaza-cu-maci

 

Morfeu trăia într-o lume aparte, detașată complet de realitate, o lume a viselor și fanteziei. Lui Morfeu îi este destinat să trăiască și să stăpânească un tărâm al viselor, mama lui fiind Nix, zeița nopții și a creaturilor întunecate, iar tatăl lui este Hypnos, guvernatorul somnului.

Datorită proprietăților sale, în majoritatea culturilor antice, macii erau asociați cu somnul și visele.

În momentul finalizării, goblenul Vază cu maci va avea 23 centimetri lățime și 30 centimetri înălțime, iar la realizarea lui se folosesc 43 de nuanțe din paleta de culori Coats-Puppets. 

 

Citeste si:
------------

 

Puteți găsi acest set goblen căutând codul 143 pe website-ul nostru sau accesând următoarea legătură: Set Goblen – Vaza cu maci

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare în legătură cu seturile goblen realizate de noi, vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau apelând numerele de telefon afișate pe website-ul nostru.

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + patru =