Kit goblen – Vas cu Trandafiri

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001În acest articol vă prezentăm un nou set goblen marca Set Goblen Românianumele acestuia este Vas cu trandafiriși poate fi găsit în secțiunea de Flori a website-ului nostru.

Kitul goblen Vas cu trandafiri a fost creat după o pictură realizată de Paul De Longpre, pictor francez ce a trăit între 1855 și 1911. De Longpre s-a născut în Lyon, Franța și a devenit pictor prin auto-instruire, acesta a reușit să îmbine talentul său cu pictura științifică, operele sale prezentând un nivel de detaliu foarte avansat pentru perioada respectivă.

 

vas-cu-trandafiri-de-paul-de-longpre

 

Pierzându-și majoritatea banilor din cauza falimentului unei bănci locale, De Longpre s-a hotărât să emigreze în Statele Unite, în Los Angeles, aici a avut norocul să fie descoperit de Daeida Wilcox și H.H. Wilcox, doi dintre fondatorii Hollywood-ului, aceștia dorind să atragă cultura la modă în orașul lor au decis să îi ofere lui De Longre o casă în care acesta să locuiască împreună cu familia sa, iar o anexa a acelei case a fost transformată într-o galerie de artă în care De Longre își expunea noile lucrările, acestea căpătând notorietate foarte repede datorită dezvoltării accelerate a Hollywood-ului.

 

Citeste si:
------------

 

Pe o parte a locului pe care se afla casa lui De Longpre se află acum Bulevardul Hollywood, iar în cinstea acestuia, o stradă și un parc din Hollywood îi poartă numele.

Kitul goblen Vas cu trandafiri are dimensiunea 25 x 37,7 centimetri, iar la realizarea acestuia se folosesc 61 de nuanțe din paleta de culori Coats-Puppets.

Puteți găsi acest kit goblen pe website-ul nostru căutând codul 727 sau accesând următoarea legătură: Kit Goblen – Vas cu Trandafiri.

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau apelând numerele de telefon afișate pe website-ul nostru.

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = zero