Set Goblen – Mona Lisa

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi iubitori de goblen, avem plăcerea de a vă prezenta un nou kit goblen marca Set Goblen România. Acest set goblen este realizat după faimoasa pictură a lui Leonardo da Vinci, Mona Lisa.

Mona Lisa a fost și este în continuare una dintre enigmele picturii moderne, la realizarea ei au fost folosite tehnici pe care cercetătorii moderni nu reușesc să le deslușească nici în zilele noastre. Tot ce ține de această pictură este fascinant, de la modul de realizare până la personajul pictat și istoricul picturii.

 

mona-lisa-de-leonardo-da-vinci

 

Se presupune că Mona Lisa a fost pictată între anii 1503 și 1507 în Florența , cu unele retușuri adăugate până în 1517. Experții sunt de părere că personajul pictat este Lisa del Giocondoși că pictura a fost realizată la comanda soțului acesteia.

 

Citeste si:
------------

 

Dea lungul timpului Mona Lisa a avut multe domicilii, aceasta fiind mutată pe rând de la Palatul de la Fontainebleau, la Palatul de la Versailles, la Louvre, la Chateau d’Ambroise, la Loc-Dieu Abbey și Muzeul Ingres de la Montauban.

În 1911 aceasta a fost furată și recuperată abia după trei ani, în 1914, iar dea lungul timpului au avut loc multe tentative de vandalism asupra Mona Lisei, unele încununate cu succes.

 

Citeste si:
------------

 

Dimensiunea goblenului este 30 x 41 cm, iar numărul de culori este 90. Acest număr relativ mare de culori va face ca goblenul odată cusut să reproducă cât mai bine pictura lui Leonardo da Vinci.

Codul acestui set goblen este 654 și poate fi găsit pe website-ul nostru în secțiunea Portrete sau dând click aici: Set Goblen – Mona Lisa.

Pentru orice întrebare sau nelămurire vă rugăm să ne contactați pe mail sau pe numerele de telefon afișate pe site.

Citește și:
------------

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 6