Set Goblen – Trandafiri de Ferdinand Georg Waldmuller

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001În acest articol vom prezenta un kit goblen ce face parte din catalogul Set Goblen România din anul 2015, numele acestui set goblen este Trandafiri și este creat după o pictură realizată de pictorul austriac Ferdinand Georg Waldmullerpictor ce a trăit în prima jumătate a secolului al XIX-lea, între 1793 și 1865.

 

 

trandafiri-de-waldmuller

 

Picturile lui Waldmuller au inspirat generații întregi de artiști, iar nivelul detaliilor redate este mult ridicat standardului perioadei în care acesta a trăit. Cu toate acestea Waldmuller, pe toată perioada vieții sale, s-a aflat într-un continuu conflict cu Academia de Artă de la Viena datorită diferențelor de opinii, Waldmuller fiind adeptul concentrării atenției studenților asupra studiului naturii Acesta a fost obligat de către Academie să se pensioneze în 1853, motivul fiind publicarea unor lucrări în care Waldmuller își prezenta opiniile asupra educației viitorilor artiști.

 

Citeste si:
------------

 

În cele din urmă Waldmuller a fost reprimit în cercurile Academiei și în 1865 a fost chiar decorat cu rangul  Cavaler de Onoare. 

Setul goblen prezent pe website-ul nostru prezintă 58 de culori atent alese astfel încât goblenul cusut să reprezinte cât mai bine pictura originală, dimensiunea este generoasă, acesta având 30 de centimetri lățime și 35,5 centimetri înălțime, iar simbolurile de pe diagramă sunt așezate manual pentru a crea un contrast vizual ridicat la coasere, ușurând astfel munca celui care lucrează la goblen.

Codul acestui set goblen este 746 și poate fi găsit pe site-ul nostru în secțiunea de Flori sau accesând următoarea legătură: Set Goblen – Trandafiri de Ferdinand Georg Waldmuller.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați.

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 4 =