Set Goblen – Cu săniuța pe gheață

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Setul goblen prezentat astăzi face parte din catalogul nostru începând cu anul 2015 și a fost creat după o pictură realizată de William Charles Anthony, pictor belgian ce a emigrat în Statele Unite la mijlocul secolului al XIX-lea.

Numele setului este Cu săniuța pe gheațăși poate fi găsit pe website-ul nostru în categoria de Peisaje

 

cu-saniuta-pe-gheata

 

La doar 18 ani William a realizat o pictură ce a fost achiziționată de însuși împăratul Rusiei. Pictor școlit în stilul tradițional olandez, acesta a studiat artele la Academia Roială de la Hagaîn 1852 acesta a emigrat în Statele Unite ale Americii unde în scurt timp s-a făcut cunoscut prin picturile sale ce reprezentau portrete și mai ales prin peisajele realizate. A fost primul pictor ce a surprins minunatele cascade de la Blue Ridge, Carolina, iar în operele sale sunt imortalizate locuri precum Râul Connecticut, Munții Albi din Hampshire, Râul Hudson și Quebec.

 

Citeste si:
------------

 

Dimensiunea goblenului este 40 x 25,5 cm, iar numărul de culori prezente în goblen este 36. Acest număr scăzut de culori face ca goblenul să fie relativ ușor de cusut. Codul setului goblen este 951 și poate fi găsit accesând următoarea legătură: Set Goblen – Cu săniuța pe gheață de William Charles Anthony

Pentru nelămuriri sau pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați pe adresa de email și la numerele de telefon afișate pe website.

 

Citește și:
------------

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 3