Kit Goblen – Iarna la țară

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi vizitatori ai blogului nostru, astăzi vom prezenta un nou kit goblen marca Set Goblen România, numele acestuia este Iarna la țară și este creat după o pictură realizată de George Henry Durrie, pictor american recunoscut pentru picturile sale cu subiecte rurale.

Vă prezentăm o scenă de iarnă ce avea loc acum aproape două secole, Durrie surprinzând o mică fermă și activitatea acesteia în perioada anotimpului rece.

 

iarna-la-tara

 

Odată finalizat acest goblen va avea 44 centimetri lățime și 31,5 centimetri înălțime, se folosesc 58 de culori la realizarea acestuia, iar diagramele folosite sunt în format A4 cu simboluri așezate manual pentru a crea un contrast vizual cât mai mare, ușurând astfel munca celui care lucrează la goblen.

 

Citeste si:
------------

 

Codul kitului este 949 și acesta poate fi găsit pe website-ul nostru în categoria de Peisaje sau accesând următoarea legătură: Kit Goblen – Iarna la țară de George Henry Durrie.

Fiecare kit goblen goblen realizat de Set Goblen România conține toate elementele necesare realizării unui goblen de calitate: pânză caroiată 10 x 10 de proveniență germană, ațe Coats-Puppets, diagrame A4, ac cu bilă și ac pentru cusut.

 

Citeste si:
------------

 

De asemenea, odată finalizat goblenul, îl putem expune pentru vânzare pe blogul nostru. Pentru acest serviciu nu percepem nici o taxă, însă goblenurile expuse trebuiesc realizate corect și cusute după kituri realizate de Set Goblen România. 

Pentru orice nelămurire sau pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați pe mail sau la numerele de telefon afișate pe website-ul nostru.

 

Citește și:
------------

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − = 2