Kit Goblen – Orășelul înzăpezit

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi iubitor de goblen, în acest articol vom prezenta un nou kit goblen ce face parte din catalogul Set Goblen România, numele acestuia este Orășelul înzăpezit și face parte din oferta noastră începând cu anul 2015.

 

 

oraselul-inzapezit-de-francis-guy

Kitul goblen – Orășelul înzăpezit a fost creat după o pictură realizată de Francis Guy, pictor american cu origini engleze. Guy s-a născut în 1760 în Anglia, acesta a deținut o vopsitorie de mătase înainte de a se muta în Statele Unite în 1795, unde intenționa să-și mute și afacerea. Însa în 1799 un incendiu i-a distrus locul unde acesta vopsea mătasea, atunci Guy s-a hotărât să se devoteze picturii. Deși nu a avut vreun fel de educație formală în domeniul picturii, Guy a reușit să se educe singur, iar picturile sale reprezentau ceva nou pentru arta americană a vremii, care în mare parte copia subiectele clasice europene. Acesta a încetat din viață în anul 1820, chiar înaintea unei expoziții foarte ambițioase pe care o plănuia de ceva timp.

 

Citeste si:
------------

 

Subiectul goblenului este reprezentat de iarna ce cuprinde orașul, străzile sunt înzăpezite și totul este nemișcat. Singurul lucru care trădează existența vieții este fumul care iese din coșurile caselor, acesta fiind purtat de vânt. Cerul denotă un moment de pauză al ninsorii, mișcarea vântului fiind orientată dinspre stângă spre dreapta tabloului, aducând cu el alți nori încărcați cu zăpadă.

Odată finalizat, acest goblen va avea 40 centimetri lățime și 25 centimetri înălțime, numărul de culori prezente în goblen este 31, iar diagramele folosite sunt în format A4, cu simboluri ușor lizibile, simboluri de culoare neagră.

 

Citeste si:
------------

 

Codul kitului goblen este 952, și poate fi găsit în categoria de Peisaje a website-ului nostru.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați pe adresa de email sau la numerele de telefon afișate pe Set Goblen România

 

Citește și:
------------

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 5 =