Kit Goblen – Iarna la țară

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001În acest articol vom prezenta un nou kit goblen marca Set Goblen Românianumele acestuia este Iarna la țară și este creat după o pictură realizată Edward Herbert, pictor american ce a trăit între 1855 și 1909, fiind recunoscut pe plan mondial pentru peisajele realizate.

Subiectul acestui goblen este reprezentat de activitatea intensă ce avea loc în mediul rural pe timp de iarnă. Imaginea este una dinamică, atât oamenii cât și animalele domestice sunt în mișcare, fiecare având câte o activitate bine definită, într-un fel contrastând cu natura care este neclintită și înghețată.

 

iarna-la-tara-de-edward-herbert

 

Odată finalizat acest goblen va avea 40 centimetri lățime și 26 centimetri înălțime, la realizarea kitului au fost folosite 40 de nuanțe din paleta de culori Coats-Puppets, iar simbolurile sunt așezate cu atenție în diagramă pentru a crea un contrast vizual cât mai mare, ușurând astfel munca celui care lucrează la goblen.

 

Citeste si:
------------

 

Toate kiturile goblen expuse pe website-ul nostru se cos după diagrame și conțin toate elementele necesare realizării unui goblen de cea mai bună calitate.

Acest set poate fi găsit pe website-ul nostru în secțiunea de Peisaje, căutând după codul 962 sau accesând următoarea legătură: Kit Goblen – Iarna la țară de Edward Herbert

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare ne puteți contacta pe adresa de email sau la numerele de telefon afișate pe website-ul nostru.

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + noua =