Kit Goblen – Panseluțe

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi membri ai comunității Set Goblen Româniaîn acest articol vă prezentăm un nou kit goblen realizat de noi, numele acestuia este Panseluțe și poate fi găsit în categoria de Flori a website-ului nostru.

Panseluța este o floare a dragostei și a gândurilor frumoase, aceasta te inspiră și în același timp te îndeamnă să meditezi. În perioada victoriană, perioadă în care curtarea unei fete în public era privită ca un act nepoliticos, tinerii englezi foloseau panseluța ca pe un mijloc de a-și exprima sentimentele de dragoste față de fata aleasă.

 

panselute

 

Dintotdeauna panseluța a fost asociată cu reflexia personală și comunicarea, denumirea de panseluță derivând din latină, pansare  traducându-se prin: a gândi, a examina, a cântări.

Panseluța simbolizează dragostea sau admirația unei persoane față de alta, fiind floarea aleasă să reprezinte numeroase organizații și fundații de binefacere de pe glob.

 

Citeste si:
------------

 

În momentul în care va fi finalizat, goblenul va avea 33,5 centimetri lățime și 26,5 centimetri înălțime, iar la realizarea lui se folosesc 33 de nuanțe din paleta de culori Coats-Puppets.

Setul goblen Panseluțe are codul 504 și poate fi găsit accesând următoarea legătură: Kit Goblen – Panseluțe

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare despre seturile realizate de noi, vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau apelând numerele de telefon afișate pe Set Goblen România

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × sase =