Kit goblen – Coșuleț cu Margarete

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001În acest articol vă prezentăm un nou set goblen realizat de noi, numele acestuia este Coșuleț cu margarete și poate fi găsit în secțiunea de Flori a website-ului nostru.

Subiectul acestui goblen este reprezentat de margaretele așezate în coșulețul de lemn.

 

cosulet-cu-margarete

 

În mitologia norvegiană margaretele sunt asociate cu Freya, zeița iubirii, acestea sunt un simbol al iubirii, senzualității și fertilității. De asemenea pentru norvegieni, margareta este asociată cu maternitatea și copilăria, simbolizând inocența și puritatea.

 

Citeste si:
------------

 

O legendă romană spune că Vertumn, zeul roman al anotimpurilor, agriculturii și grădinilor, s-a îndrăgostit de Belide, o tânără nimfă. Însă Belide nu cedează farmecelor lui Vertumn, evitându-l și respingându-l. Cu timpul dragostea lui Vertumn devine obsesivă și agresivă, astfel pentru a nu mai atrage atenția asupra sa, Belide a luat decizia de a se transforma într-un câmp cu margarete. De aici avem și denumirea de margaretă, în latină aceasta purtând numele de bellio.

În momentul în care va fi finalizat, goblenul Coșuleț cu margarete va avea 26 centimetri lățime și 21,5 centimetri înălțime, iar la realizarea lui se folosesc 43 de nuanțe din paleta de culori Coats-Puppets. 

 

Citeste si:
------------

 

Puteți găsi acest set căutând pe website-ul nostru după codul 108 sau accesând următoarea legătură: Kit goblen – Coșuleț cu margarete

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare în privința kiturilor realizate de noi, vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau apelând numerele de telefon afișate pe Set Goblen România

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 14