Set Goblen – Viscolul

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi iubitori de goblen, astăzi vom prezenta un nou set goblen ce face parte din oferta Set Goblen Românianumele acestuia este Viscolul și poate fi găsit pe website-ul nostru în categoria de Peisaje. Pictura după care a fost reprodus acest set goblen a fost realizată de William Hahn, pictor german ce a trăit în secolul al XIX-lea, între 1829 și 1887. Acesta a fost unul dintre cei mai prolifici pictori peisagistici germani ai vremii, operele sale fiind expuse în Dresden, Boston, New York și San Francisco.

 

 

viscolul-de-william-hahn

 

Subiectul acestui goblen este viscolul și modul în care acesta influențează viața omului de rând. Viscolul poate reprezenta o angoasă sufletească, dar în același timp poate fi un mijloc de purificare prin suferință. Căruțașul din opera lui Hahn va reuși să își continue drumul spre casă în ciuda vremii potrivnice, iar lemnele aduse vor încălzi familia acestuia.

Viscolul, asemeni focului, simbolizează un mod prin care natura se curăță prin suferință, pentru ca apoi să renască din propria cenușă, din ce în ce mai frumoasă și  mai viguroasă.

 

Citeste si:
------------

 

Dimensiunea acestui goblen este 40 x 27,4 cm, numărul de culori este 40,  iar diagramele sunt în format A4.

Codul kitului goblen este 948, puteți găsi acest set goblen accesând următoarea legătură: Viscolul de William Hahn

Toate seturile noastre conțin toate elementele necesare realizării unui goblen de calitate.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon afișate pe website-ul nostru.

 

Citește și:
------------

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = optsprezece