Kit goblen – Trandafiri de C. Klein

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001În acest articol vă prezentăm un nou set goblen marca Set Goblen Românianumele acestuia este Trandafiri și este creat după o pictură realizată de Catharina Klein, pictoriță germană ce a trait între 1861 și 1929.

Din cauza Primului Război Mondial, publiciștii au preferat să folosească numele de Christine Klein și i-au recomandat acesteia să se semneze C. Klein, pentru a atrage publicul englez, astfel ascunzând originea germană a artistei.

 

trandafiri-de-c-klein

 

Picturile Catharinei Klein au fost reproduse în milioane de exemplare, acestea fiind imprimate mai ales pe cărți poștale, ilustrații pentru cărți, afișe comerciale și timbre, artista realizând dea lungul vieții peste 1000 de picturi.

Deși a fost una dintre cele mai prolifice artiste ale vremii, puține dintre picturile sale au rezistat până în prezent, motivul principal fiind acela că majoritatea clădirilor în care se aflau picturile originale au fost distruse de bombardamentele aferente primului și celui de-al doilea război mondial.

 

Citeste si:
------------

 

În momentul în care va fi finalizat, goblenul Trandafiri va avea 22,5 centimetri lățime și 33,5 centimetri înălțime, iar la realizarea lui se folosesc 44 de nuanțe din paleta de culori Coats-Puppets. 

Puteți găsi acest set căutând pe websiteul nostru codul 167 sau accesând următoarea legătură: Kit goblen – Trandafiri de C. Klein.

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare în legătură cu seturile realizate de noi, vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau apelând numerele de telefon afișate pe Set Goblen România.

 

Citește și:
------------

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 14