Coșuleț cu Trandafiri – set goblen pentru cusut

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001
Dragi iubitori ai lumii goblenurilor, în acest articol vom prezenta un nou kit goblen marca Set Goblen Românianumele acestuia este Coșuleț cu Trandafiri și a fost introdus în catalogul nostru în anul 2015. Setul goblen poate fi găsit în categoria Flori a website-ului nostru sau căutând după codul 744.

 

Dimensiunile generoase și cele 58 de culori folosite, fac ca acest goblen să fie cât mai aproape de o pictură, de fapt putem spun că acesta este o pictură cu acul.

 

cosulet-cu-trandafiri

 

Vă prezentăm o mulțime de trandafiri ce ”curg” dintr-un coșuleț aplecat de greutate acestora. Fundalul este unul neutru, astfel încât culorile vii ale trandafirilor să iasă cât mai bine în evidență.

Asemeni tuturor seturilor goblen prezente pe website-ul nostru, acest kit conține toate elementele necesare realizării unui goblen de calitate. Diagramele sunt în format A4, cu simboluri alb-negru, pânza este de calitate germană, caroiată 10 x 10, iar ațele sunt produse de concernul englezesc Coatsfăcând parte din paleta Coats-Puppets. 

 

Citeste si:
------------

 

Dimensiunea acestui kit goblen este 36 x 26,7 cm iar numărul de culorile folosite la realizarea lui este 58.

Puteți găsi acest kit goblen căutând pe website după codul 744 sau accesând următoarea legătură: Set Goblen – Coșuleț cu Trandafiri.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați pe mail sau la numărul de telefon afișat pe website.

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 9 =