Set goblen pentru cusut – Trandafiri

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi iubitori ai lumii goblenurilorastăzi vom prezenta un nou kit goblen marca Set Goblen RomâniaNumele acestuia este Trandafiriiar codul asociat este 748.

Subiectul acestui goblen este Regele Florilor, Trandafirul. Trandafirii se revarsă dintr-un coșuleț ce abia se distinge în abundența de trandafiri și petale căzute, iar poziția acestora ne indică faptul că totul este în mișcare, goblenul capturând doar un moment din viața acestora.

 

trandafiri

 

Din punct de vedere cromatic, goblenul este dominat de nuanțe de roșu, culoarea dragostei, pasiunii și a puterii. Roșul este o culoare intensă, fiind culoarea ce captează cel mai repede atenția oamenilor făcându-i să reacționeze rapid, roșul emană  încrederea de sine și curajul. În China se crede că roșul aduce noroc și aduce cu sine fericirea și prosperitatea.

Odată cusut, acest goblen va avea 36 centimetri lățime și 28,7 centimetri înălțime, cele 64 de culori atent alese transformă acest goblen într-o veritabilă pictură, iar simbolurile de pe diagramă au fost atent alese pentru a crea un confort vizual ridicat cusătorului.

 

Citeste si:
------------

 

Găsiți acest goblen în secțiunea de Flori a website-ului nostru sau accesând următoarea legătură: Set Goblen – Trandafiri

Toate kiturile realizate de Set Goblen România conțin toate elementele necesare realizării unor goblenuri de calitate.

Pentru întrebări și detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați pe email sau la numerele de telefon afișate pe website-ului nostru.

 

Citește și:
------------

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = unsprezece