Kit Goblen – Portrait de jeune fille

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001În acest articol vom prezenta un nou kit goblen marca Set Goblen Românianumele acestuia este Portrait de jeune fille și este creat după o pictură realizată de Emile Eisman Semenowsky, pictor francez născut în Polonia, ce a trăit între 1859 și 1911.

Asemeni majorității picturilor lui Eisman, Portrait de jeune fille are o temă orientală, reprezentând o tânără fată înconjurată de un fundal viu colorat ce își pierde din intensitate pe măsură ce se depărtează de centru.

 

 

portrait-de-jeune-fille-de-emile-eisman-semenowsky

 

Un alt element important este reprezentat de florile de pe bluza și pălăria tinerei, cele de pe pălărie sunt de culoare albă iar cele de pe bluză împrumută nuanțele roșiatice prezente în fundal.

 

Citeste si:
------------

 

Odată finalizat acest goblen va avea 30 centimetri lățime și 37,7 centimetri înălțime, numărul de culori prezente este 58, iar la realizarea acestui goblen se folosesc diagrame format A4 cu simboluri de culoare neagră, simboluri atent alese și poziționate pentru a crea un contrast vizual cât mai mare, ușurând astfel munca celui care lucrează la goblen.

Acest set goblen are codul 642 și poate fi găsit în secțiunea de Portrete a website-ului nostru sau accesând următoarea legătură: Kit Goblen – Portrait de jeune fille de Emile Eisman Semenowsky.

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau apelând numerele de telefon prezente pe Set Goblen România

 

Citește și:
------------

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 5 =