Goblen cusut – Bunul Păstor

 

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi iubitori ai Set Goblen România, avem plăcerea de a vă prezenta un nou goblen cusut după kiturile noastre. Numele goblenului este Christ The Shepherd și poate fi găsit pe website-ul nostru în categoria Religioase sau căutând pe site după codul 207.

Dimensiunea goblenului este 30 x 21,4 cm, iar numărul de culori prezente este 46. Asemenea tuturor modelelor de pe website-ul nostru, ațele fac parte din paleta Coats-Puppets.

 

Citeste si:
------------

 

Goblenul îl prezintă pe Domnul nostru Iisus Hristos în postura de păstor divin ce veghează asupra turmei de oi, turmă de oi ce din punct de vedere simbolistic reprezintă oamenii ce aleg calea Domnului. Acțiunea se petrece pe o pășune denivelată la sfârșitul zilei, într-un mod armonios și liniștit ce pare de neclintit.

 

¾

¾

 

Kitul goblen cu ajutorul căruia a fost realizat acest goblen poate fi găsit aici,  acesta conține toate elementele necesare realizării unui goblen de calitate.

Toate kiturile noastre se cos după diagrame, iar pânza folosită la realizarea acestora este pânza Zweigart, caroiată 10 x 10.

Pentru orice nelămurire vă rugăm să ne trimiteți un mesaj sau să ne contactați la numerele de telefon afișate pe website.

 

Citește și:
------------

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = patru