Kit Goblen – Trandafiri de Paul de Longpre

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi iubitori de goblen și de frumos, astăzi o sa vă prezentăm kitul goblen Trandafiri de Paul De Longpre. 

trandafiri-de-paul-de-longpre
   Acest kit goblen face parte din catalogul nostru de la sfârșitul anului 2014 și poate fi găsit atât în secțiunea de noutăți cât și în secțiunea Flori, a site-ului nostru. Dimensiunea goblenului este 40 x 20 cm iar numărul de culori prezente este 37.
  Toate cele 37 de culori contribuie la un spectacolul cromatic cu tente joviale pe alocuri, vă reamintim ca toate kiturile noastre goblen sunt realizate cu ațe Coats-Puppets, ațe de o calitate foarte buna care nu se vor scămoșa și nu își vor pierde proprietățile în timp.
  Acest kit goblen este creat după o pictura lui Paul De Longpre, pictor francez ce a trăit între 1855 si 1911, specialitatea lui fiind motivele florale, picturile lui fiind foarte apreciate mai ales în SUA, unde Paul De Longpre și-a petrecut o mare parte a vieții.
   Acest goblen prezintă o complexitate medie la coasere, simbolurile de pe diagrame fiind alese manual pentru a crea un contrast vizual cât mai mare, astfel ușurându-vă munca.
Puteți găsi acest goblen la următorul link: Kit Goblen – Trandafiri de Paul De Longpre

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 1