Goblen unicat – A Summer Rose (140 culori)

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Stimați vizitatori ai blogului nostru, în acest articol avem deosebita plăcere a prezenta un nou super-goblen realizat după un kit goblen marca Set Goblen România.

 
completed-cross-stitch-summer-rose-one-of-a-kind (3)

 

Numele acestui goblen este A Summer Rose, și deși există o variantă de serie pe website-ul nostru, goblenul prezentat în acest articol este cu totul și cu totul deosebit.

A Summer Rose prezintă 140 de culori din paleta de culori Coats-Puppets, și pentru realizarea acestuia a fost nevoie de peste 315.000 de împunsături de ac, atât pe față cât și pe dos, dimensiunea goblenului fiind 50 x 63 centimetri.

 

completed-cross-stitch-summer-rose-one-of-a-kind (1)

 

Acest goblen face parte dintr-o galerie privată de super-goblenuri cu peste 100 și chiar peste 200 de culori, goblenuri realizate după kituri marca Set Goblen Româniafiecare goblen fiind unic datorită numărului de culori, dimensiunilor și felului în care acesta a fost prelucrat.

 

completed-cross-stitch-summer-rose-one-of-a-kind (2)

 

Realizăm kituri goblen unicat, pentru pasionații de goblen și pentru profesioniști în realizarea acestora, pentru realizarea unui astfel de kit vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau apelând numerele de telefon afișate pe Set Goblen România

 

Citeste si:
------------

 

În filmulețul de mai jos puteți observa calitatea cusăturii:

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 − = zero