Kit goblen – Lăcrămioare

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001În acest articol vom prezenta un nou set goblen marca Set Goblen Românianumele acestuia este Lăcrămioare și poate fi găsite în categoria Flori a website-ului nostru.

Subiectul acestui goblen este reprezentat de lăcrămioare, acestea fiind așezate într-un coșuleț cu două fundițe verzi.

Lăcrămioarele sunt florile potrivite pentru a fi dăruite în luna mai, acestea sunt frumoase și elegante.

 

lacramioare

 

Lăcrămioara, denumită în Biblie Crinul din vale, aduce un sentiment de bucurie atunci când este dăruită. Tot pentru creștinism, lăcrămioara reprezintă un dar divin, asigurând triumful dreptății. În Japonia, Lăcrămioara este un simbol al reînnoirii, iar la celți, este floarea de nuntă, deoarece în luna mai se făceau căsătoriile considerate fericite și norocoase.

Legenda spune că lăcrămioarele nu înfloresc niciodată înainte de sosirea priveghetorii, pentru că înflorirea ei este un cadou făcut pasării cu glas divin.

 

Citeste si:
------------

 

În momentul în care este finalizat, goblenul va avea 24 centimetri lățime și 37,5 centimetri înălțime, iar la realizarea acestuia se folosesc 43 de nuanțe din paleta de culori Coats-Puppet.

Codul kitului goblen este 723, și îl puteți găsi accesând următoarea legătură: Set Goblen – Lăcrămioare

Toate kiturile noastre conțin toate elementele necesare realizării unui goblen de calitate.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email și numerele de telefon afișate pe website-ul nostru.

 

Citește și:
------------

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 1