Set Goblen – Portrait d’une jeune femme

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi membri ai comunității Set Goblen Româniaîn următorul articol vă prezentăm un nou kit goblen realizat de noi. Numele acestuia este Portrait d’une jeune femme și este creat după o pictură realizată de Emile Vernon, pictor francez ce a trăit între 1872 și 1919.

 

Vernon a expus în mod regulat noi opere până în anul 1913, fiind foarte apreciat pentru portretistică sa dar și pentru peisajele și picturile florale realizate. În anul 1899 execută picturi murale pentru teatrul Chatelleraut.

 

portrait-d-une-jeune-femme

 

Emile Vernon a încetat din viață în 1919 la vârsta de 47 de ani.

Kitul goblen Portrait d’une jeune femme reprezintă o tânără fată aflată într-un moment de contemplare, ea având în mână un buchet de flori, aceeași mână purtând un inel ce sugerează o proaspătă logodnă.

Numărul de culori prezente în goblen este 97, acest număr mare de culori transformă goblenul într-o adevărată pictură cu acul, nivelul de detaliu fiind foarte ridicat.

 

Citeste si:
------------

 

În momentul în care va fi finalizat acest goblen va avea 32 centimetri lățime și 39 centimetri înălțime, la coaserea acestuia se folosesc diagrame A4 cu simboluri ușor lizibile de culoare neagră.

Fiecare kit goblen conține toate elementele necesare realizării unui goblen de calitate.

Găsiți acest set goblen în categoria de Portretecăutând după codul 632 sau accesând următoarea legătură: Set Goblen – Portrait d’une jeune femme

Pentru nelămuriri și detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau numerele de telefon afișate pe website-ul nostru.

 

Citește și:
------------

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − sase =