Kit Goblen – Drumul spre Boston II

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Stimați vizitatori ai blogului Set Goblen România astăzi vom prezenta un nou kit goblen ce face parte din catalogul nostru, numele lui este Drumul spre Boston și a fost introdus pe website-ul nostru în luna ianuarie a anului 2016. Codul kitului este 951 și poate fi găsit pe website-ul nostru în categoria de Peisaje

Drumul spre Boston II a fost creat după pictura lui George Henry Durrie, artist american recunoscut pentru scenele rurale pictate mai ales iarna. Acesta a trăit la mijlocul secolului al XIX-lea, între 1820 și 1863, fiind născut în Hartford unde a învățat de unul singur să picteze.

 

drumul-spre-boston

 

Picturile sale sunt expuse la Muzeul American de Artă din Washington, la Muzeul de Artă din San Francisco și chiar la Casa Albă

Pe website-ul nostru există două variante ale acestui goblen, varianta prezentată în acest articol are dimensiune și numărul de culori mai mare, acest peisaj având 38,5 centimetri lățime și 28 de centimetri înălțime, iar numărul de culori este 43.

 

Citeste si:
------------

 

Dimensiunea mai mare a goblenului, numărul scăzut de culori și faptul că simbolurile din diagrame sunt așezate manual, fac ca acest goblen să fie relativ ușor de cusut.

Puteți găsi acest kit goblen căutând în secțiunea de peisaje a website-ului nostru sau accesând următoarea legătură: Kit Goblen – Drumul spre Boston II de George Henry Durrie.

Pentru orice nelămurire vă rugăm să ne contactați.

 

Citește și:
------------

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + unu =