Kit goblen – Coșuleț cu trandafiri

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Astăzi vom prezenta un nou kit goblen creat de Set Goblen Românianumele acestuia este Coșuleț cu Trandafiri și este creat după o pictură realizată de Johan Laurenz Jensen.

Elementul principal al goblenului este reprezentat de grațioșii trandafiri roz care emană o bucurie profundă atunci când sunt priviți și sunt asociați cu dragostea și inocența.

 

cosulet-cu-trandafiri-de-jensen

 

Legenda spune că atunci când Iisus își ducea crucea spre Dealul Golgota pentru a fi răstignit, Sfânta Fecioară Maria a vărsat o lacrimă ce a căzut pe pământ sterp. După ce lumea a plecat, pe locul unde a căzut acea singură lacrimă, a răsărit primul trandafir roz pur. De aceea nu este nimic mai înduioșător pentru o mamă, decât să primească un buchet de trandafiri roz de ziua Mamei.

 

Citeste si:
------------

 

Odată finalizat acest goblen va avea 36 centimetri lățime și 28,1 centimetri înălțime, numărul culorilor este 52, iar codul acestui kit goblen este 745.

Puteți găsit acest set goblen pe website-ul nostru în categoria Flori sau accesând următoarea legătură: Kit Goblen – Coșuleț cu Trandafiri de Johan Laurentz Jensen.

Pentru orice nelămurire sau pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați pe mail sau apelând numărul de telefon afișat pe website-ul nostru.

 

Citește și:
------------

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = treisprezece