Kit goblen – ”Girl Dressed as Flora” de Konstantin Makovsky

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001   Dragi iubitori ai lumii goblenurilor, astăzi vom prezenta kitul goblen ”Girl Dressed as Flora de Konstantin Makovsky”.

 

girl-dressed-as-flora

 

Kitul goblen poate fi găsit pe website-ul Set Goblen România, în categoria portrete sau căutând după codul 635. Odată cusut, goblenul va avea 28 centimetri lățime și 35 centimetri înălțime, iar numărul de culori folosit la realizarea goblenului este 67, acest număr relativ mare de culori făcând ca fiecare detaliu al goblenului să fie foarte bine conturat.

 

Citeste si:
------------

 

Kitul goblen Gril Dressed as Flora  a fost realizat după o pictură a lui Konstantin Makovsky, pictor rus ce s-a născut în Moscova, în anul 1839. Acesta a fost unul dintre cei mai reprezentativi și bine plătiți pictori ruși de la sfârșitul secolului al XIX-lea. Makovsky a murit în anul 1915,  în urma unui accident, atunci când trăsura în care se afla, a fost lovită de un tramvai.

Tabloul aparține stilului romantic și reprezintă o tânără femeie îmbrăcată într-un costum floral. Aceasta este surprinsă într-un moment de meditație, această postură dând goblenului o doză de mister și romantism.

Puteți găsi acest kit goblen accesând următoarea legătură: Kit goblen – Girl Dressed as Flora de Konstantin Makovsky   

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × = 1