Set Goblen – Înapoi la târg de Alfred Wierusz Kowalski

Dragi cititori ai blogului nostru, astăzi vom prezenta kitul goblen Înapoi la târg de Alfred Wierusz Kowalski. 

Pe numele său complet Alfred Jan Maksymilian WieruszKowalski este unul dintre cei mai cunoscuți pictori ai Școlii din Munichacesta s-a născut în Polonia pe 11 octombrie 1849 și s-a stabilit în Munich, Germania în 1873, imediat după ce și-a terminat studiile în Varșovia.

 

inapoi-la-targ-

 

Kitul goblen Înapoi la târg face parte din categoria Peisaje, și mai poate fi găsit pe website-ul nostru căutând după codul 970.

Imaginea goblenului este în mișcare, reprezentând un grup de căruțași ce se grăbesc să ajungă la târg. Prin acest tablou, pictorul reușește să surprindă o parte din dinamica societății acelei perioade, perioadă în care târgul este unul dintre cele mai importante elemente din viața unui sat.

 

Citeste si:
------------

 

Pictorul reușește foarte bine să încadreze acțiunea într-un cadru spațio-temporal bine definit, târgul fiind situat la marginea satului, aspect evidențiat de casele care se află în fundal, iar faptul că în planul doi se află un căruțaș care merge agale, în timp ce căruțașii din primul plan se grăbesc, lăsând în urmă un nor de praf, trădează faptul că acțiunea se petrece la amiază, aproape de spartul târgului.

Dimensiunea goblenului este de 39 x 25 cm, în timp ce numărul de culori ce alcătuiesc goblenul este 44, nuanțe aparținând paletei Coats-Puppets.

Puteți găsi acest kit goblen accesând următoarea legătură: Set Goblen – Înapoi la târg de Alfred Wierusz Kowalski

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 8 =