Set Goblen – Vas cu flori

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Stimați vizitatori ai blogului nostru, în acest articol vă prezentăm un nou set goblen marca Set Goblen Românianumele acestuia este Vas cu Flori și este creat după o pictură realizată de Clara Peeters, artistă olandeză ce se presupune că a trăit în secolul al XVII-lea, între 1594 și 1657.

Clara Peeters este considerată cea mai faimoasă femeie olandeză a secolului al XVII-lea. În perioada în care aceasta a trăit, era neobișnuit ca o femeie să picteze, mai ales fără a avea o pregătire academică.

 

vas-cu-flori-de-clara-peeters

 

Se știu destul de puține lucruri despre viața personală a Clarei, însă se presupune că aceasta a deprins arta picturii de la tatăl său. Cele mai vechi picturi semnate de Clara Peeters, sunt realizate pe când aceasta avea doar 14 ani, iar perioada cea mai productivă a artistei a fost în intervalul 1607-1621, în cea mai mare parte Clara realizând picturi comandate de aristocrația vremii.

 

Citeste si:
------------

 

Fiind una dintre cele mai vechi pictorițe olandeze, picturile Clarei sunt foarte valoroase, într-o licitație recentă, una din picturile sale fiind vândută pentru 2.900.000$.

Dimensiunea goblenului este 25 x 35,3 centimetri, iar numărul de culori prezente în goblen este 45.

Puteți găsi acest set goblen pe website-ul nostru căutând codul 161 sau accesând următoarea legătură: Kit goblen – Vas cu Flori

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare în legătură cu seturile realizate de noi, vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau apelând numerele de telefon afișate pe Set Goblen România.

 

Citește și:
------------

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = patruzeci opt