Set Goblen – De ziua ta

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Dragi iubitori de goblen, în acest articol vă prezentăm kitul goblen – De ziua ta, acesta face parte din catalogul nostru și poate fi găsit pe website-ul nostru în categoria de Flori.

În momentul în care va fi finalizat, goblenul De ziua ta va avea 20 centimetri lățime și 31,5 centimetri înălțime, iar la realizarea lui se folosesc 46 de nuanțe din paleta de culori Coats-Puppets. 

 

de-ziua-ta

 

Prin acest goblen vă prezentăm un minunat coșuleț cu fundă, coșuleț plin cu lăcrămioare și flori de Nu-mă-uita, deasupra căruia zboară doi porumbei albi ce poartă pe gâtlej câte un cadou.

Porumbelul este și a fost dintotdeauna mesagerul păcii și al speranței, pentru grecii antici porumbelul era simbolul dragostei, acesta fiind pasărea favorită a Afroditei. În Persia, porumbeii trăiau în temple și curți imperiale, simbolizând puritatea și virtutea zeilor, iar pentru creștini, porumbelul este asociat cu Duhul Sfânt.

 

Citeste si:
------------

 

Dacă porumbelul îți apare în vis, acesta este aducătorul de vești bune și liniște, confirmând justețea deciziilor luate.

Acest set goblen se coase folosind diagrame A4 și  conține toate elementele necesare realizării unui goblen de calitate.

Îl puteți găsi pe website-ul nostru căutând codul 149 sau accesând următoarea legătură: Set Goblen – De ziua ta

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare în legătură cu seturile realizate de noi, vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau apelând numerele de telefon afișate pe Set Goblen România

 

Citește și:
------------

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × trei =