Kit Goblen – Căsuțe în pădure

set-goblen.ro (PNG)vectoriala_001Stimați membri ai comunității Set Goblen Româniaastăzi vă prezentăm un nou kit goblen realizat de noi, numele acestuia este Căsuțe în pădure și poate fi găsit în secțiunea de Peisaje a website-ului nostru.

Prin acest goblen vă prezentăm un peisaj feeric de iarnă, în prim-plan având un rău semi-înghețat, în timp ce în depărtare se zăresc două căsuțe înconjurate de pădurea înghețată.

 

 

casute-in-padure

Iarna este anotimpul sihastru, momentul de activitate minimă a naturii, totul este liniștit și calm. Iarna îndeamnă la analiza trăirilor interioare și cristalizarea acestora. În mod simbolic, mersul prin zăpada albă, reprezintă un ritual de curățire sufletească și purificare.

 

Citeste si:
------------

 

Legenda spune că Iarna a fost primul anotimp creat de Dumnezeu, apoi au urmat Primăvara, Vara și Toamna, și pentru că întotdeauna se iscau războaie între Iarnă și Vară, deoarece fiecare își dorea să stăpânească Pământul, Dumnezeu a decis să împartă anul în 12 luni, dând fiecăruia câte 4 luni din an.

Dimensiunea goblenului este 40 x 28,5 cm, acesta având 46 de nuanțe din paleta de culori Coats-Puppets.

Puteți găsi acest goblen pe website-ul nostru căutând după codul 934 sau accesând următoarea legătură: Set Goblen – Căsuțe în pădure

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email sau apelând numerele de telefon afișate pe Set Goblen România

 

Citește și:
------------

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = paisprezece